Ügyfélkapu bejelentkezés Ügyfélkapu

Szolgáltatások

Mobiltelefon alkalmazások fejlesztése

Cégünk jelenleg háromféle mobil fejlesztéssel foglalkozik:

- mobiltelefon alkalmazások készítése

Az internetről letölthető és telepíthető formában offline (internetet nem igénylő), valamely szolgáltatást nyújtó, kimondottan mobiltelefonra fejlesztett program. Ilyenek a mobiltelefonra készített játékok, telefonkönyv, naptár, stb.

- mobiltelefon webes alkalmazások készítése

Teljesen vagy részlegesen hálózatot igénylő, szintén kimondottan mobiltelefonra kialakított programok, melyek az interneten keresztül kommunikálnak, adatot cserélnek vagy éppen fogadnak egy másik féllel/től. Pl.: Malom Mozi Mobil, vagy BORDER Mobil

- mobiltelefonra optimalizált weboldalak készítése

Egy mobiltelefonra szabott honlap speciálisan a mobiltelefonok kijelzőjéhez és használatukhoz igazított oldal. Optimális, arányos megjelenítés, gyors működés, paraméterezhető funkciómegjelenítés.

 

Jelenleg három platformmal foglalkozunk:

- Android OS alapú készülékek, pl.: Samsung, Motorola LG

- iOS alapú készülékek: iPhone, iPad

- Windows Phone: NOKIA

Ha szeretné h. ügyfelei mobiltelefonról is elérhetnék az Ön vállalkozásának szolgáltatásait, akár mobiltelefonra optimalizált honlapon vagy mobil alkalmazáson keresztül, netán offline alkalmazásra van szüksége, kérem keressen fel minket!

Pályázati szolgáltatások

Pályázati szolgáltatások a HW Stúdió Kft-nél

A HW Stúdió Kft. több éves sikeres pályázati tapasztalattal vállalja mikro-, kis- és középvállalkozások (KKV-k), egyéni vállalkozók, szövetkezetek széles körű pályázati kiszolgálását.

Elsődleges célunk, hogy a gazdaság résztvevői számára segítséget nyújtsunk az Európai Unió (EU) támogatásával fejleszteni kívánó olyan hazai cégek, vállalkozók számára, amelyek elsősorban informatikai innovációra törekednek, ezzel erősítve helyzetüket, növelni versenyképességüket.

Cégünk tevékenységi körével összefüggésben (eszköz, hardver, szoftver, e-kereskedelem, web fejlesztés és üzemeltetés) vállaljuk a pályázatok teljes körű ügyintézését, koordinálását (felmérés, menedzselés, előkészítés és pályázatírás, beszerzés, megvalósítás, utógondozás).

A 2011. évi alábbi támogatási konstrukciókban kínáltunk segítséget meglévő partnereink számára:

GOP-2.1.1/M és KMOP-1.2.1/M – Mikrovállalkozások fejlesztése

Mikrohitellel kombinált támogatási forma (Új Széchenyi Kombinált Mikrohitel).

Támogathatók köre:
Mikrovállalkozás (max. 9 fő) – gazdasági társaság, egyéni vállalkozó (e.v.), szövetkezet.

Költségszerkezet:
Vissza nem térítendő támogatás: 1-10 millió HUF; de a projekt összköltségének max. 45 %-a
Visszatérítendő támogatás (hitel): 1-20 millió HUF, de a projekt összköltségének max. 60 %-a
Szükséges (elvárt) önerő: az összköltség 10%-a

Kötelező vállalás:
- A megvalósítás utáni 1. és 2. lezárt üzleti év személyi jellegű ráfordításainak összege(!) az elnyert vissza nem térítendő támogatás 50%-át el kell, hogy érje.
- A fejlesztés produktumát a következő 3 évben fenn kell tartani és üzemeltetni.

GOP-2.1.1/A és KMOP-1.2.1/A – Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai fejlesztése

Támogathatók köre:
Mikro- kis- és középvállalkozás (1-249 fő) – gazdasági társaság, egyéni vállalkozó (e.v.), szövetkezet.

Költségszerkezet:
Vissza nem térítendő támogatás: 3-20 millió HUF
Szükséges (elvárt) önerő: az összköltség 25%-a
Támogatás intenzitása: max. 40% (amely megvalósítási területenként és pályázóként változó, pl. a nyugat-dunántúli régióban max. 30%)

Kötelező vállalás:
- Az éves átlagos statisztikai létszám e pályázat benyújtását megelőző lezárt üzleti év (bázisév) létszáma alá nem csökkenhet a megvalósítást követő 2 üzleti évben.
- A megvalósítás utáni 1. és 2. lezárt üzleti év átlagos éves személyi jellegű ráfordításainak (összeg!) növekednie kell az elnyert vissza nem térítendő támogatás 5%-ával a bázisévhez képest VAGY
a megvalósítás utáni 1. és 2. lezárt üzleti év átlagos éves személyi jellegű ráfordításainak (összeg!) növekednie kell 5%-kal a bázisévhez képest.
- A fejlesztés produktumát a megvalósítás évét követő 3. év végéig az adott régióban kell fenntartani és üzemeltetni. (Részben állami szerv irányítása alatt álló KKV esetében 5. év.)


Bízunk benne, hogy megtisztel bizalmával, s a jövőben Önt is partnereink között köszönthetjük!

„…Hogy vállalkozása informatikai rendszere a világháló gordiuszi csomója lehessen!”

Mentő szoftverek az Acronis-tól

Acronis adatmentési, helyreállítási és biztonsági megoldások

Az Acronis neve már évek óta jól cseng a biztonságimentés-készítő szoftverek körében. A cég 2000-es alapítása óta folyamatosan terjeszkedik és már több mint 90 országban képviselteti magát.

A szabadalmaztatott lemezkép technológiának köszönhetően a cég sikeresen tört be a professzionális adatmentés és helyreállítás piacára, melyen piacvezető pozíciót tölt be világszinten.

Termékeik átölelik mind a fizikai, virtuális és cloud környezetet egyaránt.

Vállalati megoldásaik:

Adatmentés

 • Acronis® Backup & Recovery™ 11
 • Acronis® Backup & Recovery™ Online
 • Acronis® Recovery™ for Microsoft Exchange
 • Acronis® Recovery™ for Microsoft Exchange SBS Edition
 • Acronis® Recovery™ for MS SQL Server

 

Hálózati szintű rendszertelepítés

 • Acronis® Snap Deploy® 3 for PCs
 • Acronis® Snap Deploy® 3 for Servers

 

Lemez- és partíciómenedzsment

 • Acronis® Drive Monitor™
 • Acronis® Disk Director® 11 Advanced Server

MobilBORDER

A MobilBORDER alkalmazás lehetőséget biztosít Önnek arra, hogy a központi BORDER alkalmazáshoz kapcsolódva bármikor, bárhonnan elérje az Ön saját rendszerében tárolt adatait iPhone és iPAD eszközökön.

A DEMO mód segítségével lehetősége van tesztelni az alkalmazás funkcióit.

Az alkalmazás főbb jellemzői:

Üzenetek: Aktuális üzenetek azonnali lekérése, kategóriák szerinti szűrése (minden, információ, fontos, hiba) és olvasottá jelölése a mobil eszközön.

Engedélyezés: Az engedélyezés modul segítségével lehetősége van a központi rendszerből érkező kérések megerősítésére vagy elutasítására, kategória szerinti megjelenítésre. Engedélyezés típusai: készpénzes számla, átutalásos számla, szabadság engedélyezés, jogosultság engedélyezés.

Teendők: Teendők megtekintése, törlése, jelölése.

Naptár: Grafikus megjelenítéssel kategóriákra bontva böngészheti céges naptárbejegyzéseit.

Partnertörzs: A teljes céges partnerállomány elérése mobil eszközön. Lehetőség a partnerek cég és kapcsolattartó szerinti keresésére, a találati eredmények részletes listájának megtekintésére. Gyorshivatkozások a találati oldalon: telefonszámok azonnali tárcsázása, azonnali e-mail küldési lehetőség, helyszínek megjelenítése a Google Maps-en.

HR Modul: Publikus dolgozói alapadatok és fénykép megjelenítése, beléptető rendszer naplójának elérése révén megjeleníthető, hogy adott telephelyen belül tartózkodik-e.

Megjegyzés: Az alkalmazás éles üzemben történő használatához szükséges a BORDER vállalatirányítási rendszer mobil verziójának elérésére. A rendszerhez történő csatlakozáshoz vegye fel velünk a kapcsolatot.

Border - komplex ügyviteli nyilvántartó rendszer

A BORDER egy web-es felületen működő rendszer, mely több alkotóelemből áll. Egyik alkotóelem a keretrendszer, melyet a Border név takar, a további elemek pedig az ügyviteli adatokat feldolgozó alkalmazások, melyeket Border moduloknak nevezünk. A rendszer alapeleme a jogosultságkezelés, ami megfelelő környezetet teremt a modulok különböző szintű hozzáféréséhez. Egyénre és csoportra is egyaránt testre szabható.


A projekt a Magyar Állam és az Európai Unió társfinanszírozásában valósult meg.

Internet szolgáltatások (Web, E-mail)

Amennyiben Ön elérhetővé szeretné tenni magát vagy cégét a világhálón, igénybe veheti Domain név szolgáltatásunkat. Cégünkön keresztül jegyeztesse be saját vagy céges domain nevét. Regisztrált domain nevéhez tartozó honlapját igény szerint elkészítjük, üzemeltetjük saját szerverünkön. Cége minden munkatársának saját e-mail címet tudunk biztosítani. Továbbá figyelmébe ajánljuk professzionális webdesign szolgáltatásainkat, melynek keretén belül interaktív internetes és intranetes honlapok készítését végezzük.

Bankinformatikai szolgáltatások

Speciális bankinformatikai szoftverek beszerzése, installálása, betanítása, illesztése a már működő rendszerhez.

Banki ügyfeleink részére a Számítástechnikai Védelmi Szabályzatnak megfelelően az előírt adat archiválási feladatok elvégzése a szabályzatban meghatározott módon, gyakorisággal és példányszámban.

 

Home Banking rendszerek telepítése pénzintézetek ügyfelei részére. E rendszer segítségével az ügyfelek különféle kommunikációs csatornákon keresztül (közönséges telefonvonal, PPP, internet, bérelt vonal) léphetnek kapcsolatba bankjukkal. Lehetőséget biztosít az ügyfeleknek a bankba küldendő megbízások rögzítésére, beküldésére, banki információk lekérdezésére, biztosítva az ügyfél és a bank között átadott adatok védelmét.

Home Banking rendszerek:

 • Electra
 • REX
 • MultiCash

Creative szolgáltatások

Partnereink számára elkészítjük a cég egyéniségéhez, igényeihez igazodó arculat terveket, majd ezekből logó, levélpapír, reklám- és szóróanyagok, internetes honlap, boríték, irattartó mappa, stb. terveket készítünk.
Az elkészült tervekből nyomdai munkára előkészítjük az anyagot, igény esetén legyártatjuk a megfelelő nyomdával.
Grafikai munkáink: fényképek digitális retusálása, effektek alkalmazása, montázsok készítése, rajzok, tervek vektorgrafikus átalakítása, flash, kisvideo készítés, plazma reklám komplett megvalósítása, stb.

Rendszerüzemeltetés

24 órás felügyelet: Szerződéses partnereinknek nyújtott szolgáltatás, melynek keretében a szerződésben vállalt eszközökre informatikai mérnök munkatársaink 0-24 órás felügyeletet biztosítanak.

SysGuard rendszer: A SysGuard SMS küldő rendszeren keresztül munkatársaink felügyelik szerződéses partnereink rendszerét, mely alapján a felmerülő hibákat folyamatosan nyomon követni és ellenőrizni tudják.

Rendszerdokumentáció: Szerződéses partnerünknek elkészítjük a ½ évente esedékes és a PSZÁF előírásainak megfelelő rendszer-dokumentációt. A dokumentáció elkészítését szakmai egyeztetések előzik meg, annak érdekében, hogy a szabályozási előírásoknak, valamint használhatóságának maximálisan eleget tudjunk tenni.

Komplett informatikai szaktanácsadás

Vállaljuk pénzintézetek, cégek informatikai jellegű fejlesztésének megtervezését, informatikai rendszerük kialakítását. Informatikai értekezleteken és bemutatókon vállaljuk szerződéses partnereinknek képviseletét, jelentések és tervek készítését adott fejlesztési célok megvalósítása céljából.

F-secure Service Partner

A HW Stúdió Kft. az F-Secure Corporation Magyarország hivatalos viszonteladójaként kedvező áron értékesíti az F-Secure vírusvédelmi termékeket. Munkatársaink évente több alkalommal szakmai tanfolyamokon, előadásokon valamint technikai partnertalálkozókon vesznek részt, így adminisztratív és technikai kérdésekben is készséggel állnak az Önök rendelkezésére.

Teljes körű outsourcing könyvelés és bérszámfejtés

Vállaljuk cégek teljes körű könyvelését, bérszámfejtését és TB ügyintézését a jogszabályi előírásoknak megfelelően.

 • pontos, megbízható, szakszerű munkavégzés
 • rövid határidő
 • versenyképes ár
 • nyilvántartások vezetése
 • statisztikák készítése
 • erkölcsi, titoktartási felelősségvállalás
 • folyamatos tájékoztatás, havi jelentés
 • ügyfélszolgálat
 • jogszabály változás figyelés
 • rugalmasan alkalmazkodik a cég bérpolitikájához
 • személyre szabott szolgáltatás
 • fejlett informatikai, kommunikációs háttér
 • elektronikus adatok mentése, archiválása
 • szaktanácsadás, adótanácsadás

Telefonos Ügyfélszolgálati Rendszer

Telefonos Ügyfélszolgálati Rendszerünk 0-24 órában áll partnereink és ügyfeleik rendelkezésére, szakképzett operátorokkal és korszerű IP alapú telefonhálózattal. Biztosítja a Home Banking és Internet Banking rendszerek supportálását. A partner számlavezető rendszerével összekötött IVR menü segítségével lehetőséget biztosít számlaegyenleg, termékinformációk és kirendeltségadatok lekérdezésére, Home Banking, Internet Banking és POS szolgáltatással kapcsolatos ügyintézésre.

Telefonos Ügyfélszolgálati Rendszerünk keretén belül biztosítjuk pénzintézeti ügyfeleink részére a panaszkezelés technikai támogatását, a bejelentéseket a törvényi előírásoknak megfelelően kezeljük.

Teljes körű hardver szervizelés és beszerzés

Vállaljuk nagyobb számítógépparkok teljes körű hardver felmérését, a nyilvántartás folyamatos frissítését.
Feladatköreink közé tartozik komplett számítógépek eladása és folyamatos karbantartása.

Számítógépes hálózatok tervezése és kivitelezése

Irodahelyiségek, teljes épületek számítástechnikai hálózatának kiépítése a megtervezéstől a fizikai megvalósításig. A legújabb hálózatépítési eszközök és technológiák alkalmazása a strukturált hálózatok kiépítésében.

Vállaljuk számítógépes hálózatok összekötését korszerű bérelt vagy kapcsolt vonalas összeköttetés segítségével. Ebben a feladatkörben is teljes szolgáltatást nyújtunk egészen a telefonvonalak megrendelésétől a routerek programozásáig.

Teljes körű szoftver karbantartás és beszerzés

Vállaljuk nagyobb számítógépparkok teljes körű szoftver felmérését, a nyilvántartás folyamatos frissítését.

Vállaljuk a hiányzó szoftverek beszerzését, telepítését és frissítését, programhibák javítását és elhárítását. Folyamatos tájékoztatást nyújtunk az adott felhasználót érintő legújabb szoftverfejlesztésekről, azok optimális felhasználási területeikről.

Vállaljuk rendszeres vírusellenőrzések végrehajtását, a legújabb víruskereső programok telepítését és frissítését.

POS terminálok forgalmazása

Napjainkban a készpénzkímélő fizetési megoldások világában is egyre inkább teret hódítanak a vezetékes és vezeték nélküli POS technológiák, új szolgáltatásokat és lehetőségeket kínálva a pénzintézeteknek, kereskedőknek és vásárlóknak:

 • Minden helyzetben online készpénzkímélő fizetési lehetőség a kiválasztott hálózaton keresztül
 • Pénzintézeteknél biztosítja a kártyás tranzakciók lehetőségét
 • A pénzintézet partnereinél kihelyezett POS terminálok lehetőséget nyújtanak a bankkártyával történő fizetésre
 • Ez a megoldás növeli az ügyfelek elégedettségét, és ezzel együtt az elfogadóhely forgalmát.
 • A kereskedő felhasználhatja ezt a szolgáltatást a vásárlói hűség megerősítésére, növelheti a vásárló fogyasztási kedvét, hiszen a fogyasztás mértékét kevésbé befolyásolja az ügyfél rendelkezésére álló készpénz mennyisége

Cégünk egy világvezető vállalat Magyarországon elérhető teljes termékpalettájával és legkedvezőbb áraival áll ügyfelei rendelkezésére. Kisméretű, könnyű, könnyen kezelhető, az asztali és a mobil készülékek előnyeit ötvöző eszközök a következő technológiákkal érhetők el:

 • Offline
 • Online Bluetooth
 • Online WI-FI
 • GPRS/GSM

Lépjen velünk kapcsolatba

QR Code