Ügyfélkapu bejelentkezés Ügyfélkapu

Rugalmas munkahely kialakítása a HW Stúdió Kft-nél

„HW STÚDIÓ” SZÁMÍTÁSTECHNIKAI KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT.

 

RUGALMAS MUNKAHELY KIALAKÍTÁSA A HW STÚDIÓ KFT-NÉL

 

A „HW STÚDIÓ” Kft. 14,5 millió forintot meghaladó vissza nem térítendő támogatást nyert az Új Széchenyi Terv „Rugalmas munkahelyek” című pályázati kiírásán. A 100%-os támogatási intenzitású projekt keretében a cég szervezetfejlesztési tevékenységet hajtott végre.

 

A „HW STÚDIÓ” Kft. már 18. éve nyújt partnereinek számítástechnikai szolgáltatásokat. Célunk a pénzintézetek és minden más piaci szereplő mindennapi informatikai munkájának támogatása, hardveres és szoftveres kérdések megoldása, technológiai fejlesztése. Ezen cél eléréséhez és annak fenntartásához kiemelten fontos egy modern munkavégzési jellemzőkkel bíró szervezeti struktúra megteremtése.

 

Ezen okok, valamint a gyorsan fejlődő működési környezetre való tekintettel a „HW STÚDIÓ” Kft. elhatározta, hogy modernizálja szervezetét. A tárgyi pályázat keretében képzéseket bonyolítottunk le, elvégeztük a munkafolyamatok és munkakörök racionalizálását, dokumentációk át-, illetve kidolgozását, munkaszervezés átalakítását, munkaidők átszervezését, munkaerő-gazdálkodás keretében a személyügyi politika megújítását, új típusú munkakörök bevezetését, s belső infokommunikációs, valamint IT-fejlesztést (eszközbeszerzést) is végeztünk.

 

Olyan rugalmas foglalkoztatási formákat és atipikus munkaszervezési megoldásokat vezettük be, mint a:

  • törzs- és peremidő,
  • munkaidőkeret,
  • csúsztatás,
  • távmunka,
  • részmunkaidő.

 

A projekt keretében elért eredményeket hosszú távon kívánjuk fenntartani, hiszen a fejlesztések a szervezethez úgy kapcsolódnak, hogy azok működtetése külön erőforrást nem igényel.

 

Jövőbeni pozitív hatása a munkarendek rugalmasságából származó azon közvetett haszon, amely az alkalmazottak kiegyensúlyozottságából adódik, s amely kihat a vállalkozás összteljesítményére is.

 

Célunk tehát az elégedett és kiegyensúlyozott munkavállalókkal nyújtott magas minőségű szolgáltatás, ezáltal növelve alkalmazottjaink és ügyfeleink elégedettségét is, így biztosítva cégünk stabil működésének feltételeit, jövőbeni piaci pozíciójának erősítését.

 

2015.07.15.

 

Lépjen velünk kapcsolatba

QR Code