Ügyfélkapu bejelentkezés Ügyfélkapu

Online fizetés

1.) Első lépésben meg kell adnia az alábbi adatokat. Kérjük pontosan töltse ki az űrlap mezőit.
2.) Az űrlap elküldése után a Szigetvári Takarék fizetőoldalára jut, ahol erősen kódolt kapcsolaton keresztül bonyolíthatja le a fizetést.
3.) A fizetési tranzakció végeztével Ön erre az oldalra lesz visszairányítva.

A bankkártya adatokat kizárólag a Szigetvári Takarék oldalán adja meg!
A "Tovább a fizetőoldalra" gomb megnyomása után Ön a Szigetvári Takarék fizetőoldalára jut!

A fizetés megkezdéséhez adja meg a következő adatokat

Befizető neve:
Telefonszám:
E-mail cím:
Fizetendő összeg: Ft
Befizetés jogcíme:
Egyéb közlemény:

Lépjen velünk kapcsolatba

Fizessen bankkártyával!

A HW Stúdió Kft. és a Szigetvári Takarék között létrejött megállapodásnak köszönhetően Önnek lehetősége van számlájának ellenértékét interneten keresztül bankkártyája segítségével kiegyenlíteni. A fizetés VISA (VISA Electron, illetve dombornyomott VISA) és MasterCard bankkártyákkal, illetve - amennyiben a kártyát kibocsátó bank erre lehetőséget ad - Maestro típusú bankkártyával történhet. A "Tovább a fizetőoldalra" gomb megnyomása után a Szigetvári Takarék fizetőoldalára jut, ahol titkosított kapcsolaton keresztül bonyolíthatja le a fizetést. A fizetési tranzakció végeztével Önt erre az oldalra irányítjuk vissza.
A bankkártya adatokat kizárólag a Szigetvári Takarék fizető oldalán adja meg!

Elfogadható bankkártyák

Gyors, egyszerű és biztonságos

A fizetés a TakarékBank Zrt., mint a Szigetvári Takarék pénzügyi szolgáltatója és First Data Hungary Kft., mint az elektronikus fizetési rendszert szolgáltató közreműködésével történik. A tranzakció a First Data szerverén keresztül történik védett, 3D Secure technológiával kódolt weboldalon keresztül, így az Ön banki adatai garantáltan nem kerülnek illetéktelenek birtokába az Interneten keresztül. Ha az online fizetéssel kapcsolatban kérdése, észrevétele van, hívjon minket a +36-21/24-24-000-ás telefonszámon

QR Code