Ügyfélkapu bejelentkezés Ügyfélkapu

Integrált Irányítási Politika

A HW Stúdió Kft. sokrétű informatikai szolgáltatásokat és termékeket kínál, elsősorban pénzintézetek és kisvállalati ügyfelek számára. Szolgáltatási kínálatunk közé tartozik a rendszerüzemeltetés, telefonos ügyfélszolgálati rendszer működtetése, Internet, Kreatív, Bankinformatikai szolgáltatások, mobiltelefon alkalmazások fejlesztése. A komplett informatikai szaktanácsadás mellett vállaljuk számítástechnikai hálózatok tervezését és kivitelezését, ügyfeleink hardver vagy szoftver környezetének beszerzését, karbantartását, szervizelését. Kiemelt termékünk a saját fejlesztésű BORDER vállaltirányítási rendszer, melynek teljes körű támogatását is biztosítjuk.

 

Célunk, hogy ügyfeleinket mindennapi informatikai munkájukban támogassuk, jelentsen ez akár hardveres, akár szoftveres probléma megoldást.
A HW Stúdió Kft. számára legfontosabb szempont a partnerek megelégedettsége. A szolgáltatás kínálat és a technikai megoldások folyamatos fejlesztése a mindenkori igényeknek megfelelően, az ügyfélkiszolgálás minőségének emelése, a nagy mennyiségű ügyfél adat biztonságos kezelése olyan feladatok, amelyeket a működés során minden pillanatban szem előtt kell tartani, az elért eredményeket nem végeredménynek, hanem a meghatározhatatlan hosszúságú út egyik állomásának kell tekinteni.

 

A 2001-ben bevezetett ISO 9001 szerinti minőségirányítási rendszerünk, és a 2011-ben bevezetett ISO 27001-nek megfelelő információbiztonság irányítási rendszerünk kialakítása, működtetése és folyamatos fejlesztése során legfontosabb értékeinknek tekintjük:

  • az ügyféligények teljes körű kiszolgálását,
  • a technológia fejlődéséhez és a vele járó információbiztonsági követelményekhez való gyors alkalmazkodást,
  • szakembereink tudásának folyamatos fejlesztését,
  • a gyors, rugalmas, és nyomon követhető feladat végrehajtást,
  • a magas rendelkezésre állás biztosítását és a szolgáltatási szintek emelését,
  • a jogi követelmények ismeretét és az azoknak való megfelelést.

Információ biztonsági stratégiánkban elsődleges szempont ügyfeleink adatainak védelme a bizalmasság és a sértetlenség szempontjából. Ezen túlmenően szervezetünk sikerét meghatározzák azok a saját fejlesztésű integrált üzleti, informatikai alkalmazások, melyekkel vevőink igényeit teljesítjük. Ezek számunkra szintén fontos, védendő értékek.

 

A cégvezetés gondoskodik arról, hogy a cég irányítási politikáját mindenki megismerje és alkalmazza, a megfelelő intézkedések nyomon követhetők, ellenőrizhetők legyenek, hogy a kitűzött célok elérése megfelelően dokumentált legyen.
Irányítási politikánk megvalósításának fontos eleme a cégvezetés által nyújtott személyes példamutatás. A cég vezetése és minden szintű vezetője kötelezi magát arra, hogy napi tevékenységeit a lefektetett irányítási politikának megfelelően végzi.
A jövőre gondolva elhatározott szándékunk, hogy a hazai és nemzetközi elvárásoknak megfelelő termékeinkkel, illetve magas szintű szolgáltatásainkkal vevőink maximális megelégedettségét érjük el.

 

Jövőképünk fontos eleme, hogy stratégiai partnerünkkel, az iSAFE Zrt-vel továbbfejlesszük az együttműködést, a közös munkavégzés szabályait az ügyfelek magasabb szintű, zavartalan és biztonságos kiszolgálása érdekében. Közös tevékenységünk eredményeként élen járjunk az új technológiák és innovatív megoldások bevezetésében.
A pénzintézeti szektornak nyújtott szolgáltatások fejlesztése mellett a szervezet folyamatosan keresi az új piaci és új szolgáltatási területek bevonásának lehetőségét.

 

Kecskemét, 2014. december 31.

Fricz István
cégvezető sk.

Lépjen velünk kapcsolatba

QR Code