Ügyfélkapu bejelentkezés Ügyfélkapu

A HW STÚDIÓ KFT. VERSENYKÉPESSÉGÉNEK NÖVELÉSE

 

 

 

 

 

 

 

Pályázat címe:

„A HW STÚDIÓ KFT. VERSENYKÉPESSÉGÉNEK NÖVELÉSE”

 

Pályázat azonosítószáma:

GINOP-8.3.1-16

 

Kedvezményezett:

 

„HW STÚDIÓ” Számítástechnikai Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Szh.: 6000 Kecskemét, Petőfi Sándor utca 1. B ép. 2. em. 1.

Tel.: +36 (21) 24 24 000

E-mail: kozpont@hwstudio.hu

 

Közreműködő Szervezet (KSZ):

 

ÖRKÉNYI TAKARÉKSZÖVETKEZET

Cím: 2377 Örkény, Kossuth Lajos u. 34/a

Tel.: +36 (29) 510 010

E-mail: mail@orkenyitksz.hu

 

Irányító Hatóság (IH):

 

Az (IH) feladatát 2014.01.01. óta a Nemzetgazdasági Minisztérium, mint Támogató látja el.

Kérjük, látogasson el a http://palyazat.gov.hu címre.

E-mail: gazdasagfejlesztes@ngm.gov.hu; palyazat@me.gov.hu

 

Projekt leírása

 

A pályázati beruházás teljes időtartama:

2016.04.01 – 2016.09.26.

 

A „HW STÚDIÓ” Kft. az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával, a Gazdaságfejlesztési Operatív Program (GOP) támogatási rendszerében, a „Vállalatok komplex technológiai innovációjának támogatása” pályázati konstrukcióban részesült pozitív elbírálásban, s valósította meg tárgyi pályázatát.

 

A „HW STÚDIÓ” Kft. immár 19. éve nyújt partnereinek számítástechnikai szolgáltatásokat. A cég 1997-ben alakult, amelyet egy hosszú szakmai múlt előzött meg, ugyanis mint egyszemélyes vállalkozás már 10 éve működött a számítástechnika területén.

Mára közel 300 partnerrel áll kapcsolatban, amelyből 120 pénzintézet, tevékenységi területe az egész országra kiterjed, munkatársaink egy része szolgálati autókkal szolgálja ki az ügyfeleket, másik részük a kecskeméti, budapesti, illetve pécsi irodáinkban biztosítja a háttérmunkát és végzi a szoftverfejlesztést.

 

A legfontosabb szempont ma is a pénzintézeti munkafolyamatok folyamatosságának biztosítása, a tevékenységi körök bővülésével azonban a megvalósítani kívánt célok is bővültek, finomodtak az utóbbi időben, hiszen a folyamatos és biztonságos működés csak az állandó fejlesztéssel és az informatikai újdonságok - legyen ez akár a szoftver, a hardver, a hálózatok, vagy a kommunikáció területe - bevezetésével valósítható meg. Új, saját fejlesztésű, a pénzintézetek, valamint a KKV szektor igényeihez maximálisan alkalmazkodó szoftverekkel igyekszünk még hatékonyabbá és ügyfélközelebbivé tenni a partnerek munkáját.

Fő célunk tehát a hazai pénzintézetek, elsősorban takarékszövetkezetek, ill. a KKV szektor mindennapi informatikai munkájának magas színvonalú támogatása, hardveres és szoftveres problémáinak megoldása, technológiai fejlesztése.  Fő fókuszterületek a web alapú alkalmazások és a dedikált mobil applikációk fejlesztése.

 

Legutóbbi sikereink között említhetjük a Független Változásfigyelő Rendszer (FVR), az SQL objektum felismerő és migráló rendszer fejlesztését, E-ügyfélszolgálati portál és kapcsolódó mobilalkalmazások továbbfejlesztését a Bácsvíz Zrt. részére.

 

Kiemeljük továbbá a jelen hitelkérelemre előterjesztett CityApp megnevezésű fejlesztésünket, amelyet Kecskemét városával együttműködésben valósítunk meg.

 

A cég az ISO 9001 minőségirányítás rendszert 2001-ben vezette be, így azóta is szigorú nemzetközi szabvány szerint működteti minden tevékenységét, továbbá 2010-ben sikeres minősítést tett az ISO 27001 szabványnak megfelelve. Nagy hangsúlyt fektet munkatársai naprakész tudására, akik ezért rendszeres szakmai képzéseken vesznek részt.

 

Üzletpolitikánkat a hosszú távon való gondolkodás jellemzi, eredményeink záloga a stabil minőség és a vállalt kötelezettségek maradéktalan teljesítése, a mindenkori hatékonyság és eredményesség.

 

A jelen beruházás célja a „CityApp” rendszer szoftverfejlesztés volt alvállalkozó igénybe vételével, mely magában foglalja egy webalapú regisztrációs és rendszer-adminisztrációs oldal elkészítését, valamint iOS, Android és WP operációs rendszerű telefonokra a CityApp városi alkalmazás fejlesztését egymásra épülő mérföldkövek mentén. Ennek része az alkalmazások dinamikusan változtatható felületének kialakítása, az elkészült fejlesztések angol és német nyelven történő megjelenítése, valamint egy olyan komplex helyi hír- és programadatbázis építése és publikálása, valamint ennek fejlett kereső-algoritmosokkal történő támogatása, amely egy felületre koncentrálva biztosítja a felhasználók számára a tartalmak strukturált, user-preferenciák mentén történő gyors megjelenését. Ezáltal olyan unikális városi applikációt hoztunk létre, mely jelenleg hiánypótló, így akár piacvezető pozíció kialakítására is alkalmas.

 

A pályázat keretében a fejlesztés megvalósult.

 

Munkaütemezéseink az alábbiak voltak:

 

1. fejlesztői fázis: WEB portál elkészítése

– Szerződés szerint; megvalósult!

 

2. fejlesztői fázis: JSON szerver-kommunikáció, GPS lokáció

– Szerződés szerint; megvalósult!

 

3. fejlesztői fázis: Megjelenítés, médiafejlesztés

– Szerződés szerint; megvalósult!

 

4. fejlesztői fázis: WEB adatbázis-kezelés

– Szerződés szerint; megvalósult!

 

5. fejlesztői fázis: Többnyelvűség

– Szerződés szerint; megvalósult!

 

6. fejlesztői fázis: WEB eseménykereső

– Szerződés szerint; megvalósult!

 

_

 

 

 

Lépjen velünk kapcsolatba

QR Code