Ügyfélkapu bejelentkezés Ügyfélkapu

Magunkról

   A „CityApp Kecskemét” egy olyan mobiltelefonokra készített város-specifikus alkalmazás, melyen keresztül elérhetők a város hírei, hasznos információk a helyi intézményekről, sporteseményekről, vendéglátóhelyekről, üzletekről, helyi vállalkozók szolgáltatásairól. Tájékozódhatunk parkolási lehetőségekről, az orvosi ellátások formáiról, hívhatunk taxit, hallgathatunk rádiót, kitalálhatjuk a családi, társas vagy csoportos programjainkat. Minden megtalálható egy helyen, folyamatosan frissülő tartalmakkal.

 

    A legújabb saját fejlesztésű, a városi életünket támogató mobil applikációnk ismertsége és népszerűsége folyamatosan növekszik, melynek köszönhetően már egy városi sportesemény fő szponzoraként mutatkozhattunk be a népes és lelkes sportközösség előtt.

 

   2017. március 11-én, szombaton került sor a HW Stúdió Kft. támogatásával megrendezett „CityApp Kecskemét” nevet viselő 109. Mezei Futó Bajnokságra a Benkó Zoltán Szabadidőközpontban.Az országos és nagy múltra visszatekintő rendezvény célja a futás népszerűsítése, amely már harmadik alkalommal csábította Kecskemétre a terepfutás elhivatott versenyzőit. Száznál is több ifjú és felnőtt sportoló vett részt sikeresen és zárta szép eredménnyel a napot, egyéni és csapat összeállításokban egyaránt.

 

Büszkék vagyunk, hogy egy ilyen nagyszerű atlétikai rendezvény névadó támogatói lehettünk.

CityApp Kecskemét – Kezedben a város

A rendezvény média megjelenései:

http://www.hiros-sport.hu/benko-zoltan-szabadidokozpont-kozerdeku/szamos-resztvevo-a-cityapp-kecskemet-109.-mezei-futo-bajnoksagon

http://kesport.hu/2017/03/13/kivaloan-szerepeltek-a-kecskemetiek-az-orszagos-mezeifuto-bajnoksagon/

Lépjen velünk kapcsolatba

QR Code